Welkom in ons netwerk!

Bij Boolean Recruitment zijn we niet van de bulkvacatures. Wel van de vacatures voor functies die bijzondere competenties, unieke vaardigheden of persoonlijke vereisen, voor schaarse functies en complexe profielen.

 

Veel van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar talentvolle mensen voor uitdagende banen en functies. Wij helpen hen om ze te vinden door veelbelovend talent op te sporen. Dat doen we via diverse social mediaplatforms, onze eigen relatienetwerken en rechtstreekse headhunting. Als je een mail of Whatsapp-bericht van ons ontvangt, zijn we serieus in je geïnteresseerd. We spreken graag met je af om je beter te leren kennen.

Mocht een nieuwe baan nog niet tot je wensen behoren of ben je nog niet toe aan een volgende carrièrestap? Dan houden we graag contact met je. Wie weet wat de toekomst nog brengt…

“Boolean Recruitment heeft mij vanaf het eerste contact goed en tijdig geïnformeerd over alle ontwikkelingen in het recruitmentproces en mij goed voorbereid voorafgaand aan elk sollicitatiegesprek.”

Bart,
Business Intelligence Consultant

“Normaliter reageer ik niet op berichten, maar Boolean Recruitment triggerde mij door een persoonlijk bericht. Hierdoor heb ik een volgende stap durven zetten naar een nieuwe baan. Geen moment spijt!”

Christel,
Product Manager

De onderscheidende factor

Bij Boolean Recruitment zijn we niet van de bulkvacatures. Wel van vacatures voor functies die bijzondere competenties, unieke vaardigheden of persoonlijkheid vereisen, voor schaarse functies en complexe profielen. Wat ons betreft zijn dat de krenten uit de pap in de wereld van recruitment – en we zijn blij dat klanten ons de gelegenheid geven daar elke dag werk van te maken.

We verdiepen ons in vraag en aanbod Dat begint voor ons met het leren kennen van de opdrachtgever en de functie. Die vormen de basis voor onze zoektocht en we verdiepen ons dan ook intensief in het opdoen van die kennis. Diezelfde intensiteit is van toepassing op professionals, omdat we weten dat een cv veel zegt, maar niet alles. Daarom treden we bij onze selectie buiten gebaande paden door ook enthousiasme en werkplezier mee te laten wegen. Of de gedrevenheid om persoonlijk te groeien en bij te dragen aan het succes van de ander – de werkgever dus. Dat doen we door elke veelbelovende kandidaat persoonlijk te spreken. Dankzij onze ervaring en mensenkennis voelen we in die gesprekken vaak al instinctief aan of iemand voor de functie in aanmerking komt of niet.

Onze aanpak maakt het werven en selecteren van kandidaten wat ons betreft extra uitdagend. Sterker nog: we krijgen er zelf energie van en hebben er plezier in. Niets geeft zoveel voldoening als twee partijen die elkaar vinden dankzij ons.