Onze visie

Boolean Recruitment wil dé werving- en selectiepartner van opdrachtgevers zijn. Want wij geloven dat het vinden van de juiste professional voor die ene functie het verschil kan maken in de groeiambities van een organisatie. We willen óók de vraagbaak zijn voor professionals, omdat we vinden dat je talent moet koesteren. Daarom zijn we als bureau altijd bereikbaar om een extra toelichting te geven, bijvoorbeeld op de selectieprocedure of op de bedrijfsvoering van onze opdrachtgever.

Daarnaast vervullen we een adviesfunctie voor bedrijven en organisaties die hun recruitmentactiviteiten duurzaam willen ontwikkelen. Hiervoor onderzoeken we samen met de opdrachtgever welke uitdagingen er spelen op het gebied van werving en selectie. Daarna adviseren we over mogelijke oplossingen. Bijvoorbeeld over de maatregelen die een organisatie kan treffen om een aantrekkelijk werkgever te worden of te blijven. Zodat mensen hier graag (komen) werken.

Zo helpen we met veel plezier niet alleen bedrijven (onze opdrachtgevers) vooruit maar ook kandidaten, op weg naar een succesvolle toekomst.

Zonder de benadering van Boolean Recruitment had ik nooit geweten dat deze mogelijkheid er was. Dit was voor mij het duwtje in de rug om een volgende stap te maken in mijn carrière.

Daniël,General Manager

Onze missie: je wordt beter van onze dienstverlening. Beloofd.

Bij Boolean Recruitment zijn we klantgericht én kandidaatgericht. Aan beiden besteden we oprechte aandacht, in beiden investeren we tijd. Met reden: we willen dat zowel opdrachtgever als kandidaat beter worden van onze dienstverlening. Dat ze alle twee de gelegenheid krijgen zich verder te ontwikkelen omdat wij ze hebben samengebracht.

En dat, als wij vertrekken, het bedrijf de juiste persoon voor de functie aan boord neemt en de professional aan de vooravond staat van een prachtige, nieuwe carrièrestap.

Weten wat Boolean Recruitment voor je kan betekenen?
Bel of mail ons, we vertellen het je graag.