Opdrachtgevers

Wij zijn er voor bedrijven

Grote en middelgrote bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor het invullen van uitdagende functies. Dat doen we samen: we combineren onze gezamenlijke kennis van jouw business met onze mensenkennis en kennis van de arbeidsmarkt. Hierin adviseren we je ook, zodat je weet wat er ‘te koop’ is. Daarna gaan we aan de slag.

Hoe werken wij?

Bij ons begint een recruitmenttraject met een eerste verdiepingsslag in jouw organisatie. We willen je bedrijf en de functie-inhoud leren kennen. We leggen daarom altijd een bedrijfsbezoek af om kennis met je te maken en wat van de bedrijfscultuur op te ‘snuiven’. We schromen niet kritische vragen te stellen, simpelweg omdat we je antwoorden nodig hebben om de beste match te maken.

De juiste kandidaten zoeken, doen we vooral online en tegelijkertijd diepgravend. We gaan eerst met een grove kam door diverse social mediaplatforms en ons eigen relatienetwerk om daarna onze zoekopdrachten steeds verder te verfijnen. Ook via rechtstreekse headhunting benaderen we mensen. Zodra we een kansrijke selectie tot stand hebben gebracht, nemen we persoonlijk contact op met de kandidaten om ze te prikkelen een gesprek met ons aan te gaan.

Omdat we jouw organisatie al hebben leren kennen, kunnen we ze in die selectieronde al veel over de organisatie en de functie vertellen. In datzelfde gesprek leren we ook de kandidaat beter kennen. We zorgen er altijd voor dat deze gesprekken ontspannen verlopen. Dat maakt kandidaten vaak opener over hun ambities, over wat ze écht willen of juist niet en waar ze plezier uithalen. Zo weten we snel of de geschikte kandidaat voor de functie ertussen zit en of deze past bij jouw organisatie. Die kandidaat stellen we vervolgens aan je voor.

Ik heb een vacature

Neem contact op met Rik via +31 (6) 50 916 943 of r.vanderwee@booleanreruitment.nl