Onze diensten

Dit is wat we doen

Nothing we do is more important than hiring and developing people. At the end of the day, you bet on people, not on strategies.

Sourcen

Heb je als organisatie niet de tijd, de middelen of de kennis in huis om zelf professionals te sourcen voor de invulling van je vacatures, of heb je alles al geprobeerd, neem dan contact op met Boolean Recruitment. Bij ons sta jij als opdrachtgever centraal. Met onze jarenlange ervaring op recruitmentgebied en specialistische kennis van de markt en diverse sectoren, weten wij middels onze persoonlijk benadering en meerdere contactmomenten de juiste kandidaten voor jouw organisatie te vinden.

Werving & Selectie

Met onze unieke Boolean Recruitment methode, waarbij we op een gestructureerde manier professionals sourcen, benaderen en door het proces van werving en selectie begeleiden, zorgen wij dat jij de juiste kandidaten aan tafel krijgt. Onze jarenlange specialistische ervaring op het gebied van recruitment aangevuld met onze ruime kennis van de markt en diverse cruciale sectoren, zorgt ervoor dat wij begrijpen wat er speelt in jouw organisatie, wat de ontwikkelingen zijn in jouw sector en waaraan professionals voor jouw organisatie moeten voldoen.

Referral campagne

Wil je als organisatie je werving en selectie een boost geven en je medewerkers erbij betrekken, door gebruik te maken van hun persoonlijke netwerk. Wij helpen je graag bij het opzetten van een referral campagne, waarbij je medewerkers structureel en door het jaar heen gemotiveerd worden, om potentieel interessante en gekwalificeerde professionals aan te dragen als nieuwe collega. We kijken dan niet alleen naar de opzet en inrichting van het proces, maar ook naar de verschillende beloningsmogelijkheden.

Talent pooling

Wil je ervan verzekerd zijn, dat je door de jaren heen in contact bent en blijft met potentieel interessante professionals voor jouw organisatie, overweeg dan het aanmaken van talent pools. Boolean Recruitment helpt je hier graag bij, door het zoeken van professionals die aan de door jou opgestelde criteria voldoen. Vervolgens bewaren we deze profielen van kandidaten in specifieke functie, profiel of specialisme gerelateerde projectmappen (pools). Door de tijd heen helpen wij je graag met het verder uitbreiden van het aantal professionals in deze projectmappen (pools) en adviseren we je graag op welke wijze je contact met hen onderhoudt. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor jouw organisatie doen.

Recruitment Consultancy

Heb je vragen over hoe je sourcing, werving & selectie, referral, employer branding, talent pooling, Recruitment Proces Outsourcing of talent pooling kunt inrichten of verbeteren, maar wil je het vooral zelf doen, dan staan wij graag tot je beschikking. We helpen je op weg, geven je tips and tricks, helpen je met het opzetten van een stappenplan en begeleiden je door de verschillende processen heen.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op met Rik via +31 (6) 50 916 943 of r.vanderwee@booleanreruitment.nl